Saturday, August 27, 2011

Gambar Kenangan Raya dulu-dulu


Ini gambar kenangan raya aku masa muda remaja. Ambil gambar atas moto abg aku ni, masa ni umur aku baru masuk 16 tahun. Yg sebelah tu sepupu aku. Azmi namanya.

------------------------

Korang ada gambar raya zaman korang remaja atau kanak-kanak tak?

Jom kongsi bersama saya.

Caranya:

Copy Tajuk ini: Gambar kenangan raya dulu-dulu
Buat entri korang guna tajuk tu.
letak gambar kenangan raya korang (berapa keping pun tak pa)
Cerita sikit pasal gambar tu
dan copy url post korang dan letakkan kat komen bawah ni.

Seorang pemenang Yg Bertuah akan saya bagi free top up RM10.
Game ni akan tamat pada 29 Sept 2011 jam 11.00 malam.

Harap ada yg mahu berkongsi.

No comments:

Post a Comment